Home Agenda ZomerTreffen aan Zee

ZomerTreffen 2021 vindt plaats van 16 tot 22 juli aan zee. De voorbereidingen voor het programma worden volop getroffen. Vanuit onze uitvalsbasis, de jeugdherberg van Blankenberge, gaan we de werking bezoeken van de haven van Oostende, ons onderwerpen aan een initiatie watersporten, de toerist uithangen in Blankenberge, een introductie in de spelregels van communicatie bijwonen, gaan drinken in de Blankenbergse brouwerij B… . 

Als gastheer ontvangen we bezoek van de N-VA'ers Maaike De Vreese, Joren Vermeersch, Sven De Neef, Pol Van Den Driessche, Daphne Dumery, Wilfried Vandaele, ... .Sportief komen Annabel Tavernier, Axel Ronse en Karl Vanlouwe ons uitdagen.

We leggen momenteel de laatste hand aan de activiteiten en de planning, maar we verwachten jullie vanaf 18u aan de jeugdherberg De Wullok. We voorzien nog een broodjesmaaltijd als avondmaal.

We steken dit jaar de grens niet over. Het Zomertreffen vindt plaats in Vlaanderen. 

We zullen tijdens ons verblijf leven in onze leefbubbel van 30 deelnemers. Het juiste protocol zal nog duidelijk worden eind juni.

De prijs voor 6 nachten met vol pension hebben we vastgelegd op 250 euro. Hier is de toegang tot alle activiteiten verrekend, de overnachtingen en alle maaltijden.

De inschrijving zal definitief zijn na betaling van het inschrijvingsgeld. Dat mag je betalen op de rekening van Jong N-VA: BE14 7330 0911 3683 met vermelding ZoT aan Zee.

16
jul
22
jul
2021
2021

ZomerTreffen aan Zee

Jeugdherberg De Wullok - Blankenberge
Blankenberge ZomerTreffen 2021

Datum & uur

Vrijdag 16 juli om 18u tot donderdag 22 juli na het ontbijt.

Contactpersoon

Jong N-VA secretariaatjong [at] n-va.be

Links